You are here:

Om os

Gorilla Juice har 53 medarbejdere ansat fordelt på 6 afdelinger. Virksomheden importerer frugter fra forskellige steder i verden og producerer juicen på deres fabrik i Danmark, hvor det også kommer i emballage. Juicerne sælges i Danmark B2B og B2C gennem vores hjemmeside. 

Afdelingerne i Gorilla Juice

Denne afdeling består af Dana Banana, den professionelle bestyrelse og ledelse, der varetager driften af Gorilla Juice. Der er 9 personer i denne afdeling.

Dette team er ansvarligt for at producere juicen ud fra de indkøbte frugter. Det kræver flere medarbejdere, da det er en central del af virksomheden. Der er 23 personer i denne afdeling.

Disse medarbejdere arbejder med markedsføring, intern kommunikation, samt SoMe-kundeservice. Der er 5 ansatte i afdelingen.

Disse medarbejdere håndterer administrative opgaver såsom HR, regnskab, løn osv. Der er 4 personer ansat i denne afdeling.

Afdelingen er ansvarlig for at juicerne bliver solgt i supermarkeder og specialforretninger over hele landet. Der er 5 personer i denne afdeling.

Disse medarbejdere står for at importere frugterne fra forskellige lande og opretholde et godt forhold til leverandørerne. Der købes også emballage ind i denne afdeling. Der er 7 ansatte i afdelingen.

Mød bestyrelsen i Gorilla Juice

Formand: Lars Henrik Larsen

Lars Henrik Larsen er 50 år, er lokal virksomhedsejer og har stor erfaring indenfor drift af virksomhed.

Næstformand: Paul Mejdal

Paul er 70 år, pensioneret tidligere CEO fra flere større internationale fødevarevirksomheder, kender alle faldgruber fra sit lange arbejdsliv.

Søren Hansen

Søren Hansen, 52 år, Ernæringsforsker fra Herlev Hospital er behjælpelig med at vi har fokus på de sunde egenskaber i vores produkter.

Abelardo Noble

Abelardo Noble, 45 år, Care4people har blik for vores samarbejdspartnere i 3. verdens lande, specielt Dana Bananas hjertebarn Uganda.

Henrik Kise bak

Henrik Kise bak, 47 år, medarbejderrepræsentant, har været med siden starten og kender Gorilla Juices kunder rigtig godt.

Karen Aarhus Laustrup

Karen Aarhus Laustrup, 35 år, Diætist med egen virksomhed og kan både inspirere med sit ernæringsmæssige kendskab og kendskab til slutbrugeren.